Takuuhuolto

Kodinkoneidemme korkea laatu on meille sydämen asia. Joskus käy kuitenkin niin, että laitteessa ilmenee tehtaalla tai kuljetuksessa aiheutunut vika tai vaurio, jota ei ole huomattu ennen laitteen pääsemistä myyntiin. Siksi annamme kaikille laitteillemme kahden vuoden takuun. Takuu koskee kaikkia Helkama-kodinkoneita, ellei kodinkoneen tiedoissa ole mainittu pidemmästä tai lyhyemmästä takuusta. Takuu ei kata käyttö- tai asennusvirheistä aiheutuneita vikoja ja vaurioita.

Kuinka toimia, jos laitteessasi on vika tai toimintahäiriö

Varmista että takuu on voimassa

Laitteen takuuaika löytyy ostoku​itista tai takuutodistuksesta.

Tarkista että takuu kattaa vian​

Tutustu laitteen takuuehtoihin ja varmista, kuuluuko vika takuuseen.​

Täytä huoltokutsu tästä linkistä

Täytä huoltokutsu yllä olevan linkin kautta ja odota vahvistusta sähköpostiisi.​

Odota yhteydenottoa huoltoliikkeeltä

Paikallinen huoltoliike ottaa sinuun yhteyttä ja sopii huoltokäynnistä.

Takuun ulkopuolinen huolto

Keskushuoltomme auttaa myös takuuseen kuulumattomien vikojen ja vaurioiden korjaamisessa. Keskushuoltomme kautta saat yhteistyökumppaninamme toimivan paikallisen kodinkonehuollon yhteystiedot. Voit sopia laitteesi huollosta ja huollon kustannuksista suoraan paikallisen kodinkonehuollon kanssa.

Keskushuoltomme kautta saat halutessasi myös alustavan arvion siitä, mikä vika laitteessa on ja onko vika sellainen, että laitetta kannattaa huoltaa. Huomioithan, että arvio perustuu siihen, mitä tietoja viasta voit kertoa keskushuollollemme, mitkä ovat kodinkoneiden tyypillisimpiä vikoja ja miten tällaiset viat yleensä ilmenevät. Näin ollen vika ei aina välttämättä vastaa annettua arviota. Tarkempaa arviota kannattaa pyytää huoltoliikkeeltä viimeistään silloin, kun huoltoliikkeellä on ollut mahdollisuus tutustua laitteeseen.

Kun kyse on takuun ulkopuolisesta huollosta, voit joko ottaa suoraan yhteyttä paikalliseen huoltoliikkeeseen taikka tiedustella keskushuollostamme käyttämämme huoltoliikkeen yhteystietoja. Suosittelemme olemaan tällaisissa tilanteissa keskushuoltoomme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Mainitsethan asian käsittelyn nopeuttamiseksi, että kyse on takuun ulkopuolisesta huollosta.

Varaosien tilaus​

Varaosia Helkama-kodinkoneisiin ja Luxor-televisioihin löydät huoltoliikkeistämme. Kodinkoneiden toiminnan kannalta oleelliset varaosat ovat saatavilla vähintään 10 vuoden ajan siitä, kun kyseinen kodinkonemalli on ensimmäisen kerran tullut markkinoille. Varaosat, jotka eivät ole laitteen toiminnan kannalta oleellisia, ovat saatavilla vaihtelevasti osasta riippuen.